Badkamers

Wij maken uw badkamerdromen waar

NB: WEGENS TOENAME ANDERE WERKZAAMHEDEN NEMEN WIJ GEEN NIEUWE BADKAMERS AAN

Bent u inmiddels een beetje op uw oude badkamer of toilet uitgekeken en hebt u besloten deze te laten renoveren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met onze ervaring en expertise kunnen wij u van a tot z hierbij begeleiden.

We bekijken samen met u wat uw wensen en mogelijkheden zijn in uw specifieke situatie. Voor de aankoop van sanitair en tegels werken wij samen met enkele sanitairspecialisten in de buurt. Indien u zich al heeft georiënteerd en weet naar welk sanitair uw voorkeur uitgaat, kunnen wij dit meestal via eigen inkoopkanelen voor een aantrekkelijke prijs leveren. Een badkamer renoveren is voor ons routinewerk wat we iedere keer weer met veel plezier en vakmanschap uitvoeren. Daarbij moet u denken aan de volgende zaken:

  • hak- en breekwerk
  • oude leidingen verleggen of vernieuwen
  • wanden en vloeren tegelklaar maken 
  • tegel- voeg- en kitwerk
  • plafond / verlichting / ventilatie
  • nieuw sanitair plaatsen en aansluiten
  • Wij voeren deze werkzaamheden van begin tot eind uit, eventueel in samenwerking met vakbekwame tegelzetters. Wij zetten de bouwkundige- en installatietechnische puntjes voor u op de i, zodat het geen onderneming zal zijn die u stress oplevert en zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe droombadkamer of uw nieuw toilet.
  • wij onderscheiden ons van vele anderen, omdat wij voor alle benodigde diciplines, vanuit onze achtergrond als installateur de vakkennis en bekwaamheid in huis hebben. Naast het "zichtbare" zoals tegels en sanitair, bepaald ook het "onzichtbare" in hoge mate de kwaliteit van een badkamer, zoals bijvoorbeeld het leidingwerk; (riolering, water, cv, elektrisch / aarding), maar ook de voorbewerking van vloeren, wanden, naden, etc. om een goede hechting van de tegels en langdurige waterdichtheid te verkrijgen.

Betaalbaar

Wij kunnen badkamerwensen aanpassen aan ieder budget.

Meer informatie

Wilt u meer informatie kunt u ons bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak.  0118-636340. Of vul het contactformulier in.  Uw badkamer renoveren hoeft geen droom te blijven. Wij maken dit graag voor u waar.

Badkamer renoveren