Binnenkort: Webwinkel!

04-03-2012 - Op deze site vind u binnenkort onze webwinkel. Deze kunt u gebruiken als digitale showroom, of voor het aanvragen van offertes. De webwinkel wordt gevuld met allerlei materialen en apparaten op het gebied van centrale verwarming, sanitair en installatie- en loodgietersbenodigheden.

 

In de webwinkel wordt een zeer groot assortiment getoond van hetgeen wij kunnen leveren en eventueel installeren. Vanuit de webwinkel kunnen ook offertes aangevraagd worden. Wij combineren een aantrekkelijke prijs, met ervaring en deskundigheid en indien gewenst; advies op maat. De materialen kunnen worden afgehaald op onze vestiging in Middelburg of in overleg bezorgd worden in geheel Zeeland. Indien u er voor kiest de materialen zelf te installeren kunt u altijd op ons terugvallen voor hulp of advies. Materialen worden altijd geleverd met garantie, conform de voorwaarden van de betreffende fabrikant.    

Vooruitlopend op het online activeren van onze webwinkel kunt u via het contactformulier een offerte of prijs aanvragen.