Vacature servicemonteur

Onderstaande vacature is op dit moment niet actueel, maar indien u zich in het profiel herkent kunt u altijd een open sollicitatie sturen.

Wij hebben plaats voor een:

Servicemonteur met meerdere jaren ervaring, op het gebied van onderhoud en reparatie aan gastoestellen en bereid hierin verder opgeleid te worden.

De werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd, in een goed georganiseerde omgeving en onder aansturing van ervaren monteurs.

Wij vragen:

Een afgeronde opleiding installatiemonteur (minimaal niveau 4), of hiermee gelijk te stellen ervaring.

Bereidheid verder opgeleid / bijgeschoold te worden.

Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Rijbewijs B.

Competenties:

Handvaardig

Zelfstandig

Nauwkeurig

Klantgericht

Representatief

Sociaal / collegiaal

Wij bieden:

Een prettige werkomgeving in een goede sfeer,  met veel afwisseling, waar je vaardigheden verder ontwikkeld kunnen worden.

Een passend salarisniveau, CAO en pensioenopbouw vlgs normen Technisch Installatiebedijf.

Goede voorzieningen op het gebied van gereedschappen, materialen en transport. Waar nodig begeleiding door ervaren collega's.

De werkzaamheden omvatten de diverse disciplines in het vakgebied en worden voornamelijk uitgevoerd in de particuliere sector en voor woningbouwverenigingen. Alhoewel wij ook installatiewerk verrichten in nieuwbouw zijn wij voornamelijk werkzaam in het burger / klantenwerk.

Het betreft een fulltime dienstverband, eventueel is parttime (32 uur p/wk) ook bespreekbaar. Incidenteel meedraaien in avond- en weekenddiensten kan gevraagd worden, maar is geen absolute voorwaarde.

Reageren:

Wanneer ons bedrijf en bovenstaande functie je aanspreekt, komen we graag met je in contact. Je kunt een berichtje sturen naar post@installatiebedrijfdevisser.nl met daarin wat gegevens over jezelf. Ook kun je bellen naar 0118 636340 of 06 53419027, vragen naar Mark Dekker.